Service centrale termice Viessmann

Dispecerat : 0725 245 033

Service centrale termice Viessmann Bucuresti si Ilfov

Deplasare / constatare – 150 lei
Deplasare / constatare, modele VITODENS – 200 lei

Suntem o echipă dedicată și experimentată, specializată în oferirea unor servicii complete de întreținere și reparații pentru centralele termice Viessmann. Ne-am angajat să vă asigurăm confortul termic și funcționarea optimă a sistemului dvs. de încălzire.

Ce oferim:

1. Reparații Profesionale: Echipa noastră de tehnicieni calificați și experimentați este pregătită să rezolve rapid și eficient orice problemă întâmpinată de centrala dvs. termică Viessmann. Indiferent de complexitatea problemei, suntem aici pentru a restabili funcționarea optimă a centralei.
2. Revizie centrala preventivă: Recomandăm și oferim servicii de revizie programată pentru a menține centrala dvs. Viessmann în stare optimă. Aceasta vizează prevenirea problemelor viitoare și menținerea eficienței sistemului de încălzire.

Atentie !!! Lipsa reviziilor periodice crește riscul de defecțiuni și probleme neașteptate. Aceste defecțiuni pot fi costisitoare și pot provoca disconfort termic în locuință.

In imaginea de mai jos aveti o poza cu camera de ardere a unei centrale vitodens fara nici o revizie de circa 3 ani

arzator-centrala-termica-vitodens050

3. Instalare și Consiliere: Suntem specializați în instalarea noilor centrale termice Viessmann, adaptate nevoilor dvs. specifice. De asemenea, oferim consultanță personalizată pentru a vă ghida în alegerea celei mai potrivite soluții pentru încălzirea casei dvs.
4. Asistență Profesională: Suntem aici pentru a răspunde întrebărilor dvs. și pentru a vă oferi asistență de specialitate în toate aspectele legate de funcționarea și întreținerea centralei dvs. termice Viessmann.

Angajamentul nostru față de clienți este prioritar. Ne străduim să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, garantând o experiență fără probleme și asigurându-ne că sistemul de încălzire al casei dvs. funcționează în mod optim în orice moment.

Pentru orice nevoie legată de service-ul centralei dvs. Viessmann, suntem aici să vă ajutăm. Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru a programa o intervenție. Suntem partenerul dvs. de încredere pentru întreținerea și reparația centralelor Viessmann.

Oferim service pentru urmatoarele modele:

Viessmann vitopend 100

Viessmann vitopend 111

Viessmann vitopend 222

Viessmann vitodens 050

Viessmann vitodens 100

Viessmann vitodens 111

Viessmann vitodens 200

Viessmann vitodens 222

Viessmann vitodens 300

Viessmann vitodens 333

Reparatii centrale viessmann non stop

Reparatii placi centrale termice Viessmann non stop

reparatie-placa-vitopend-100-wh1b